CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

To order, please visit our website: www.kedaikecildina.comTERMS & CONDITIONS


Purchase Guide:

Sekiranya berminat untuk order/tempahan, sila email terus ke: nurdina.collections@gmail.com. Kami akan mengesahkan stock (sekiranya produk bukan ready stok).

Pembelian berdasarkan 'first come first serve'. Bila anda benar2 confirm, berikan butiran pengesahan (confirmation details) seperti:
   NAMA PENUH:
   ALAMAT PENUH: (Untuk proses penghantaran)
   NO. TELEFON
   KOD ITEM

Kami akan menghantar pengesahan (melalui emel / PM) berserta no.akaun Bank untuk pembayaran. Pembayaran hendaklah dibuat dlm masa 24 - 36jam selepas menerima pengesahan dr kami.

Items yang diorder akan kami BOOKED untuk anda dan akan berada dalam status booked selama 36jam (3hari) sahaja. Sekiranya kami tidak menerima apa-apa pembayaran dalam tempoh tersebut, status 'Booked' akan dihentikan dan items akan dibuka untuk tempahan customer lain.

Semua pembayaran hendaklah melalui BANK ISLAM / CIMB ISLAMIC / MAYBANK ISLAMIC sahaja.

Selepas anda telah membuat pembayaran penuh, sila hantarkan pengesahan bayaran dengan menyertakan: Nama Bank, Jumlah Pembayaran, Tarikh & Masa pembayaran dibuat.

Proses penghantaran akan mengambil masa 2-3 hari selepas kami menerima pembayaran daripada anda. Sekiranya terdapat kelewatan semasa proses penghantaran, kami akan memaklumkan kepada anda.

Tracking No. poslaju akan dimaklumkan kepada anda melalui email/pm untuk memudahkan proses tracking.

Item yang telah dijual tidak boleh dikembalikan atau dituntut untuk pengembalian wang. Jika berlaku kesilapan item, pemulangan mesti dilakukan dalam tempoh 3 hari. Jika produk tidak diterima kembali dalam tempoh 3 hari, urusan akan ditamatkan serta-merta.

Sebarang kemusykilan sila emel ke inbox kami: nurdina.collections@gmail.com.

Terima kasih. Wasalam.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...